StoryEditorOCM
Dalmacijavatreni obračun

Udovičić nakon pucnjave u Novom: Kaštelani nemaju razloga za strah

Piše PSD.
30. lipnja 2014. - 21:09
/ Zbog incidenta koji se dogodio u ranim nedjeljnih satima na području Kaštel Novog, a u kojem je teško stradao naš sugrađanin, kao odgovorna gradska vlast dužni smo se obratiti javnosti. Izražavamo duboko žaljenje zbog ovog događaja koji je uznemirio javnost, a na prvome mjestu obitelj unesrećenog momka koja proživljava teške trenutke.

- Kao odgovorna osoba u gradu Kaštela, moram kazati kako smo u stalnom kontaktu s djelatnicima policijske postaje u Kaštelima koji rade sve u interesu rasvjetljavanja ovog slučaja. Svi zajedno moramo raditi još više na prevenciji kako se ovakvi nemili događaji više ne bi ponavljali - poručio je u ponedjeljak s konferencije za tisak gradonačelnik Kaštela Ivan Udovičić.

- Građanima Kaštela, ali i našim posjetiteljima mogu poručiti kako nemaju razloga za strah, jer se radi o izoliranom slučaju koji se mogao dogoditi na području bilo kojega grada. Isto tako, vjerujemo kako će policija otkriti cijelu pozadinu ovog slučaja, te kako će odgovorni biti procesuirani pred nadležnim tijelima RH - zaključio je Udovičić.

J. Žarko
Foto: Vojko Bašić / CROPIX 
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 14:15