Kozje mlijeko, posebno sirutka i drugi fermentirani proizvodi, poznati su diljem svijeta po svojoj ljekovitosti. Od davnine su se njime liječile mnoge zdravstvene tegobe, a sada ih u američkim bolnicama koriste za liječenje najtežih bolesnika, posebno onih oboljelih od raka.
Proizvodi od kozjeg mlijeka vrlo su cijenjeni po svijetu i smatra ih senajzdravijima. Tako je dr. Johanna Budwig, koja je čak sedam puta bilanominirana za Nobelovu nagradu, kozjom skutom u kombinaciji s lanenimuljem izliječila velik broj teških bolesnika.
No učinak ovih proizvoda nije sasvim novog datuma, jer je još Hipokrat,ali i njegovi prethodnici, kozjom sirutkom liječio različite bolesti, pai rak. Danas sve bolnice u Sjevernoj Americi surađuju s kozjim farmama iod njih otkupljuju mlijeko i meso kojima hra...
Proizvodi od kozjeg mlijeka vrlo su cijenjeni po svijetu i smatra ih senajzdravijima. Tako je dr. Johanna Budwig, koja je čak sedam puta bilanominirana za Nobelovu nagradu, kozjom skutom u kombinaciji s lanenimuljem izliječila velik broj teških bolesnika.
No učinak ovih proizvoda nije sasvim novog datuma, jer je još Hipokrat,ali i njegovi prethodnici, kozjom sirutkom liječio različite bolesti, pai rak. Danas sve bolnice u Sjevernoj Americi surađuju s kozjim farmama iod njih otkupljuju mlijeko i meso kojima hra...