StoryEditorOCM
Hranasavršen spoj

Naša stručnjakinja za kapljicu savjetuje kako idealno sljubiti hranu i vino

Piše PSD.
21. prosinca 2014. - 18:41
Ko će ovo preživit! Odojci, janjetina, bakalari, pašticade, mandulati, kroštule, fritule, musevi, torte razne, pršuti i sirevi, bijela i plava riba – sve to ovih dana morate “odraditi” jer tako je i red i običaj i tradicija, a bome i – gušt.

Kužinavat će se, i provat, pa aranžirat i dok bude mirisala zima s novogodišnje jelke, sve to će se lijepo uživat, a da cijela priča bude kako treba i sve na svom mjestu, fali još samo – vino. Koje s čim, u koju čašu i kako?

Najprije zakon prvi: svi gastro-imperativi i pravila padaju pred zakonom vašeg nepca. Ako vama nešto s nečim baš odgovara, ako vaše nepce kaže da je to to, onda nema spora. Ali evo nekoliko savjeta koje stvarno vrijedi isprobati.

Prvo: važno je da vam vino obogati jelo, i da jelo istakne vino, nek ...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 11:47