StoryEditorOCM
Dalmacijarazbojnici u akciji

U Splitu opljačkani ugostiteljski objekt i trgovina, a u Stobreču ukrali kasu

Piše PSD.
28. listopada 2015. - 11:05
Policijski službenici Druge policijske postaje dovršili su kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakom.

Sumnjiči se da je u srpnju počinio razbojništvo u ugostiteljskom objektu u Šoltanskoj ulici u Splitu, te tom prilikom otuđio oko 300 kuna.

Nadalje je utvrđena sumnja da je u listopadu u prodavaonici u ulici Ruđera Boškovića počinio razbojničku krađu i otuđio oko 500 kuna. Protiv njega će se podnijet posebno izviješće u svezi navedenih kaznenih djela nadležnom Državnom odvjetništvu.

Iz prodavaonice otuđen novac

Sinoć oko 19.30 sati u prostorije prodavaonice u ulici Slanice u Stobreču ušao je nepoznati muškarac te otuđio ladicu registar kase s novcem. Nakon što je ispred prodavaonice odgurnuo i udario uposlenicu pobjegao je s mjesta događaja. Materijalna šteta utvrdit će se naknadno. U tijeku su Policijski izvidi.

Dovršeno kriminalističko istraživanje

Policijski službenici Prve policijske postaje dovršili su kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom i 42-godišnjakom.

Sumnjiče se da su u noći 27. listopada pokušali provaliti u prostorije ugostiteljskog objekta u Velebitskoj ulici u Splitu, gdje su odmah po zaprimljenoj dojavi, a u neposrednoj blizini mjesta događaja zatečeni od strane policijskih službenika.

Protiv njih će se podnijet kaznena prijava nadležnom Državnom odvjetništvu.

PSD, FOTO: Ilustracija/CROPIX

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 08:22