StoryEditorOCM

‘Mosorašima’ dječji turnir na Šolti

Piše PSD.
25. veljače 2015. - 12:57
Nije prošlo ni šest mjeseci od otvaranja športske dvorane na otoku Šolti, a već su malonogometaši organizirali drugi turnir, kao i školu malog baluna za djevojčice i dječake. Djeca željna sportskih aktivnosti pohrlila su na treninge u organizaciji Malonogometnog kluba “Maslinica”, čiji se predsjednik Filip Šegvić potrudio te priredio i malonogometni dječji turnir.

Pobjeda na Prvom dječjem malonogometnom turniru na Šolti pripala je nogometašima “Mosora” iz Žrnovnice, drugi su bili igrači “Omladinca” iz Vranjica, dok je treće mjesto osvojila ekipa “Solina” koja je u polufinalu pobijedila domicilnu, “friško” utemeljenu ekipu MNK “Maslinica”, kojoj je na kraju pripalo četvrto mjesto.

Osim dječaka, pred brojnom publikom i gromoglasnim navijačima nastupile su i djevojčice iz ŽNK “Split” i domaćinskog kluba MNK “Maslinica”. Šoltanke su utakmicu odigrale hrabro do zadnje sekunde, premda su do turnira odradile samo tri treninga.

- Načelnik Općine Šolta Nikola Cecić-Karuzić uručio je pokale najboljima te zahvalnice organizatorima, među kojima i Vlatki Elezović i Emiliji Marković, mamama koje su priredile marendu malim nogometašicama i nogometašima - doznajemo od Tihane Glavurtić.
S. BARČOT
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 11:08