Dana 26.IX.2018. godine navršava se tužnih mjesec dana od smrti našeg voljenog supruga, oca, djeda, brata, tasta i svekra

ANDRIJA RUIĆ

Hvala svima koji su na bilo koji način iskazali poštovanje pokojniku kao i našoj obitelji. Ožalošćena obitelj Anđelke Stanke Ruić. Počivao u miru Božjem.
Navršava se tužnih mjesec dana od preranog odlaska našeg najdražeg

DENIS LISTEŠ

Duboko dirnuti iskazanom pažnjom, od srca zahvaljujemo rodbini, prijateljima i svim dobrim i dragim ljudima koji su toplim riječima i stiskom ruke bili podrška u našim najtežim trenucima. Posebnu zahvalu upućujemo Upravi tvrtke Cemex i svim njezinim djelatnicima, Hrvatskoj vojsci, stanovnicima Otoka Korčule, Bajkerima i Petru Listešu na napisanim riječima koje će nas vječno sjećati na našeg Denisa. Postoji nešto što vječno živi, a to su ljubav i sjećanje na tebe. Zahvalna obitelj Počivao u miru Božjem.
Dana 25.IX.2018. navršava se tužnih i bolnih mjesec dana od kada nas je napustio voljeni suprug, otac, djed i brat

MIRKO KUNDID

U srcu je ostala tuga, a u domu praznina. Zauvijek ćeš biti u našim mislima i molitvama. Zahvaljujemo rodbini, prijateljima i znancima na veličanstvenom ispraćaju našeg voljenog. Hvala svima koji su izrazili sućut usmenim i pismenim putem. Tvoja zahvalna obitelj. Počivao u miru Božjem.
Dana 25.IX. navršava se mjesec dana od kad je preminuo moj dragi brat

DAMIR ŽDERO

HVALA, HVALA, HVALA ti dragi BOŽE što si mi dao takvog brata, a mojoj djeci takvog ujca. Hvala svima koji su se pomolili za tebe i ispratili te na tvom odlasku u OČEV dom. Posebno hvala obitelji Ante Karina. Tvoja Seka s obitelji Počivao u miru Božjem.
Prošlo je najtužnijih mjesec dana od kada nas je prerano napustio naš voljeni suprug, otac, brat, dida i punac

ANTE MIHANOVIĆ

Teška je spoznaja da više nisi s nama u ovoj ogromnoj boli, tješi nas nada da Bog uživa u tvom dobrom i milostivom srcu koje si nama poklanjao sve ove godine. Dirnuti iskazanom pažnjom i izrazima sućuti od srca zahvaljujemo svim dragim ljudima koji su u trenucima naše tuge bili sa nama. Posebno zahvaljujemo osoblju klinike "Jordanovac", osoblju KBC Split, dr. Veljki Ivčević, koja je u svakom trenutku bila na raspolaganju i sestri Nedi Smoljo. Hvala i obiteljskoj liječnici dr. Vesni Raić i sestri Katici. Zahvaljujemo don Mariju Matkoviću i crkvenom zboru. Veliko hvala dragom i dobrom čoviku Marinu Tijardoviću koji je u svemu pomagao. Hvala svima koji su usmeno i pismeno izrazili sućut. Zahvalna supruga Marija, kćeri Ines i Ivana s obiteljima i brat Goran. Sv. misa zadušnica služit će se 25.IX.2018. u 18.30 sati u crkvi UBDM Žrnovnica. Počivaj u miru Božjem.
Dana 25.IX. navršava se mjesec dana od kad nas je napustio naš dragi

DAMIR ŽDERO

Iskreno zahvaljujemo rodbini, prijateljima, susjedima i svima onima koji su bili uz nas i našeg dragog pokojnika ispratili na vječni počinak. Zahvalna obitelj Počivao u miru Božjem.