ROKO KOVAČIĆ

16.VIII.1934. - 24.X.2017.
Duboko dirnuti iskazanom pažnjom, veliko hvala rodbini, prijateljima, susjedima i svim dragim ljudima koji su bili uz nas i pružili nam osobno i pismeno riječi utjehe, te dostojanstveno ispratili našeg voljenog Roka. Zahvalna obitelj Voljeni naš, počivaj u miru Božjem.
Prošlo je najtužnijih mjesec dana otkako nas je napustio naš voljeni

MARINKICA VILIĆ

Dirnuti suosjećanjem u najtežim trenucima želimo zahvaliti rodbini, prijateljima, susjedima i svima koji su nam izrazili sućut i našeg voljenog ispratili na vječni počinak. Veliko hvala svećenicima i crkvenom zboru na molitvi i riječima utjehe. Voljeni naš - bolno nam nedostaješ. Živjet ćeš s nama u svakoj radosti i tuzi u svakom osmjehu i suzi. S ljubavlju ćemo te spominjati, po dobroti pamtiti, za tebe se moliti i s ponosom te u srcu nositi. Snivaj mirno u domu Oca nebeskoga. Nikada te neće preboljeti, tvoja obitelj.
Navršilo se tužnih mjesec dana otkad nas je napustila naša draga majka i baka

RADMILA TOLIĆ

24.X.2017. - 24.XI.2017.
Otišla si tiho i dostojanstveno kako si živjela, a nama si ostavila prazninu koja se ne može ispuniti ali i sreću što smo bili tvoja obitelj. Naučila si nas živjeti pošteno i ponosno, na tome smo ti beskrajno zahvalni. Dirnuti pažnjom u našoj velikoj boli ovim putem zahvaljujemo rodbini, susjedima, prijateljima, znancima i braći Pivac, koji su nam usmeno ili pismeno uputili izraze sućuti, te našu dragu pokojnicu dostojanstveno ispratili na posljednji počinak. Zahvalna obitelj. Počivala u miru Božjem.