StoryEditorOCM
Dalmacijasvima na znanje

Vapaj čitatelja s TTTS-a: Pa ima li metle u ovome gradu?!

Piše PSD
9. veljače 2016. - 07:47

- Molim Vas da na svome portalu prenesete problem koji imaju moji sugrađani u gradskom kotaru Kamen sa gradskom Čistoćom, kako bi ih možda sa tim uspjeli prisiliti da obave svoj posao za koji su plaćeni od strane građana iz proračuna - piše nam čitatelj i nastavlja:

- Naime stanovnik sam tog kotara te živim veoma blizu Ulice 4. gardijske brigade, nekadašnjea Puta vrbovnika. To je cesta koja vodi do poslovne zone TTTS, a prolazi kraj naših kuća. Budući da rasvjete nema na cesti te je u djelomično zabačenom kraju u zadnje vrijeme je počela služiti kao deponij raznog smeća i krupnog otpada! Svakakve se vrsta otpada ( šut, trosjedi, perilice rublja)  odbacuju tik uz cestu jer više to nitko ne kontrolira niti čisti niti kažnjava.

Plaćamo svi uredno komunalni doprinos, a smeće nam leži na 50 metara od naših kuća. Već mjesecima ga nitko ne kupi i valjda, kako su neodgovorni koje bacaju primjetili da im je to pogodno mjesto, toga se sve više počelo gomilati. U zadnje vrijeme nije više samo građevinski otpad(šut) već i razni oblici krupnog otpada.

Moram također napomenuti da je osim privatnih kuća tu i sportsko igralište, gdje mnogo djece svaki dan trenira te poslovne radnje na TTTS-u. Možda Vam zvuči kao nebitna tema, ali Vam u privitku prilažem slike koje će vam nadam se pokazati koliko je tema ozbiljna i koliki je ustvari nerad i nebriga dežurnih instituacija počevši od Čistoće te do Policijske uprave koja bi trebala sanirati takve radnje uz vrlo malo truda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 18:42