Dalmacija Dubrovnik

oteli utržak

Je li policija na korak do rješenja velike pljačke u dubrovačkoj Zračnoj luci? U tijeku je istraga nad više osoba, čeka se obavijest za javnost

oteli utržak

Dubrovačko-neretvanska policija provodi kriminalističko istraživanje nad više osoba s područja županije, vezano uz pljačku u kojoj su dvojica razbojnika u ponedjeljak uz prijetnju oružjem od zaštitara uzeli utržak Zračne luke Dubrovnik.

Detalji velike pljačke u zračnoj luci: dvojac je točno znao kada stiže kombi s novcem, je li upetljan netko iznutra?; Pljačkaši su sa 100.000 eura pobjegli na motociklu u vlasništvu poznatog restorana

"U odnosu na mjere koje se poduzimaju u svezi razbojništva koje se dogodilo u Zračnoj luci u Dubrovniku 21. listopada, oko 07,40 sati, ova Policijska uprava provodi kriminalističko istraživanje nad više osoba s područja naše Županije", priopćila je u četvrtak policija.

Također je, dodaju, temeljem naloga Županijskog državnog odvjetništva u tijeku provođenje određenih dokaznih radnji, o čijim će rezultatima javnost obavijestiti po njihovu okončanju.

Dvojica muškaraca opljačkala su u ponedjeljak u Zračnoj luci Dubrovnik zaštitare s utrškom zračne luke, te motociklom pobjegli u nepoznatom smjeru.

Neslužbeno se doznaje kako je riječ o utršku Zračne luke Dubrovnik od proteklog vikenda, koji je kombijem trebao biti prevezen u Dubrovnik, najvjerojatnije u Finu.

Naslovnica Dubrovnik