Dalmacija Šibenik

jeste li ga vidjeli?

Nestao muškarac u Šibeniku: 50-godišnjak se udaljio u nepoznatom pravcu, već šest dana nema mu ni traga; Policija moli građane za pomoć u potrazi

 jeste li ga vidjeli?

Policijska postaja u Šibeniku u četvrtak je zaprimila prijavu da se 50-godišnji Dragan Bogdan udaljio u nepoznatom pravcu iz svog stana u Šibeniku proteklog petka u jutarnjim satima.

Nestali muškarac visine je oko 190 centimetara, slabije tjelesne građe, smeđih očiju, proćelav, crne kose, a u trenutku nestanka bio je odjeven u crnu majicu, smeđe hlače s džepovima sa strane i u sivim tenisicama.

Iz policije pozivaju građane da ukoliko raspolažu s bilo kakvom informacijom o nestalom, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nazovu policijski broj 192. 

- Današnju prijavu o nestalom Šibenčaninu koji se iz svog stana udaljio proteklog petka u nepoznatom pravcu, za sada ne možemo povezati sa slučajem dojave tog istog petka o navodno mogućem počinjenom suicidu sa Šibenskog mosta - kazala nam je Marica Kosor, glasnogovornica PU šibensko-kninske.

Naslovnica Šibenik