Dalmacija Šibenik

neugodna 'čestitka'

Gasio veliki požar kod Šibenika 20 sati, riskirao život, a za nagradu dobio kaznu za pogrešno parkiranje!? Vatrogasci ogorčeni na ponašanje policije

neugodna 'čestitka'

Vatrogasci biličkog DVD-a koji su sa svojim kolegama ovaj vikend gasili veliki požar na području Dubrave i Bilica, požali su se kako je njihov kolega Edi Mikulandra, nakon što je 20 sati bio na požarištu dobio neugodnu “čestitku“ šibenske policije.

Policija mu je, naime, ostavila kaznu zbog pogrešnog parkiranja na vjetrobranskom staklu automobila iako je imao istaknutu službenu vatrogasnu oznaku.

 

 

- Zahvalama nikad kraja pa tako se i sada zahvaljujemo P.U. ŠIBENSKO-KNINSKOJ koja je ZALIPILA KAZNU našem vozaču Ediju Mikulandri koji je 20 sati proveo na požaru i parkirao na parapet ispred dvd-a i uz to imao službenu oznaku na vjetrobranskom staklu "VATROGASCI 193" te zaklonio nama pristup. Hvala gospodo od srca!!!! P.S. Zahvaljujemo i gospođi koja je slikala auto i poslala policiji sliku te ih zvala - stoji u objavi DVD-a Bilice na Facebooku

Ispod posta su se javili građani koji su poručili vatrogascu da im prosljedi kaznu koju će platiti umjesto njega.

Reagirali su i na Facebook stranici "Vatrogasci – Oni su naši Heroji".

"Bravo!!!! Gospođo..... Po meni tu policajac nije ni kriv, on je na poziv izašao i našao auto u prekršaju, naravno, gospođa je vjerojatno bila tu – da nije napisao ona bi i njega prijavila nadređenima da ne radi svoj posao kako treba...", stoji u objavi.
 

Naslovnica Šibenik