StoryEditorOCM
Dalmacijaiz njemačke

Imoćanima donirana medicinska oprema

Piše PSD.
19. ožujka 2013. - 19:25

Iz njemačkoga grada Rosenheima iz tamošnje tvrtke za proizvodnju medicinske opreme “Meditrade”, u Imotski je pristigao kontingent medicinske opreme u vidu donacije Jedinci hitne medicine iz Imotskog. Angažiranošću voditelja Jedinice hitne medicine dr. Mate Kasala, ali i prof. Ljubomira Kljenka, te predstavnika tvrtke “Meditrade” Željka Krajnovića, pristigle su sterilne rukavice, maske za lice, podlošci za pacijente, te još razna medicinska oprema.

 - Ovo je već četvrta ovakva donacija naših prijatelja iz Njemačke. Zahvalni smo Željku Krajnoviću, ali i vlasniku “Meditradea” Rosneru, koji su prepoznali naše molbe. 

Uz pomoć Ministarstva zdravstva oslobođeni smo i carine, a jedan dio ove vrijedne opreme disperzirat ćemo i u druge Jedinice hitne medicine po našoj županiji. Svakako, da će i nama u Imotskom i te kako dobro doći ova oprema, riječi su dr. Mate Kasala. Medicinska oprema uskladištena je u prostorima tvrtke “Tolo trade” vlasnika Nediljka Tole, koji je također besplatno ustupio svoje prostore.

B.Ć.




Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 03:48