StoryEditorOCM
Dalmacijasluži za prijevoz starih i nemoćnih osoba

Udruzi "Imotsko srce" donirano vrijedno bolničko vozilo

Piše PSD.
24. studenog 2013. - 22:23
Udruga za pomoć starim i nemoćnim Imoćanima "Imotsko srce" dobila je vrijednu donaciju. Poznati imotski ortoped, kirurg dr. Ante Mrkonjić koji već dvadeset godina živi i radi u Švedskoj i gdje je vrlo priznat stručnjak, preko svojih poslovnih veza, te u suradnji i koordinaciji s imotskim liječnikom dr. Matom Kasalom, osigurao je jedno specijalno bolničko vozilo za prijevoz starih i nemoćnih osoba.

U vozilu kojega je sam dovezao iz dalekog švedskog grada Lunda, dr. Mrkonjić je donio i medicinske opreme, koja će biti dostavljena Županijskom domu zdravlja.
- Kada je u pitanju moja Imotska krajina tu za mene jednostavno nema dileme. Kada god mogu pomognem, a stalno pratim uz pomoć svojih kolega u švedskim bolnicama, gdje se može naći poneka donacija. Ovo nije bila ni prva, a neće biti ni posljednja - rekao nam je dr Mrkonjić, nakon što je ključeve vozila predao voditeljici "Imotskog srca" Jadranki Brečić.

- Zahvalni smo našem dr. Anti Mrkonjiću, te dr.Kasalu što su nas se sjetili. Ovo vozilo od sada će isključivo služiti za pomoć starim i nemoćnim u gradu Imotskom - istaknula je Jadranka Brečić, koja mu je predala i posebnu zahvalnicu udruge.


BRACO ĆOSIĆ
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 03:21