StoryEditorOCM
Dalmacijadivljanje

Dugopolje: vrijeđao i napao policajca, pa razvalio policijski auto i postaju

Piše PSD.
10. ožujka 2014. - 11:12
Na benzinskoj postaji u Dugopolju u ponedjeljak oko 1.15 sati26-godišnji Marko P. je vrijeđao i fizički napao policijskog službenika.

Mladić je jako burno reagirao kada mu je policajac tražio osobnu iskaznicu na uvid te je nakon toga pod utjecajem alkohola nasrnuo na policajca.

U sprječavanju daljnjeg napada te obavljanju daljnjeg postupanja korištena su sredstva prisile, tjelesna snaga i sredstva za vezivanje.

Tijekom privođenja u službene prostorije, Marko je u službenom vozilu udarao tijelom u unutarnji dio vozila te je oštetio pregradu na vozilu,a nakon dovođenja u PP Solin nastavio je udarati u namještaj. Zadobio je lakše tjelesne ozljede. Protiv 26-godišnjaka je podnijeta prekršajna prijava iz čl.17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, te je zadržan do otriježnjenja u policijskoj postaji.

Marko P. je bio priveden na dočeku 2013 godine na splitskoj Rivi zbog onemogućavanja održavanja koncerta,a policija ga je predala zaštitarska služba. Po izjavi policije i tada je vrijeđao policajce i kod sebe je imao švicarski nož.

Njegov otac je po svim medjima prozvao policiju zbog brutalnosti prema njegovom sinu uzornom studentu bez i jedne prijave koji je po riječima oca-premlaćen ni kriv ni dužan.

M.DIDIĆ
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 11:38