StoryEditorOCM
Dalmacijapijana posla?

Zbog noćašnje paljevine auta u Omišu policija privela pet turista

Piše M. Didić
23. kolovoza 2016. - 17:45
izgoreni_automobili3-030415

Tridesetak metara od stambenih zgrada, u utorak oko dva sata u noći u Omišu je izbio požar.

- Tuda je prolazila skupina pijanih turista na adresi Put ribnjaka i kretali su se prema zemljanom parkiralištu u neposrednoj blizini poslovnice Splitske banke" govore nam građani, a neki od Omišana su na "fejsu" objavili video paljevine tvrdeći da su to učinili pijani strani turisti.

Te glasine se nisu pokazale netočnima jer policija provodi krim-istraživanje nad pet osoba iz Velike Britanije koji ljetuju na omiškom području.

Primjećeni su i potom uhićeni gotovo kilometra od mjesta paljevine na omiškom mostu i to kada su se vjerojatno vraćali u svoje apartmane. No nikakvu informaciju, pogotovo ne onu službenu nismo mogli dobiti dok policijski posao traje.

Požarom su zahvaćena četiri osobna vozila i to Renault Clio koji je u potpunosti izgorio, dok su dva vozila VW Golf i jedno vozilo Nissan djelomično nagorjeli.

Još se ne zna kako je točno požar planuo, je li namjerno ili slučajno izazvan te je li u akciji paljenja sudjelovalo više Britanaca ili kako se sada sumnja samo jedan od njih.

Ne zna se ni visina materijalne štete jer vlasnici vozila policiji još nisu dostavili "fakture" za zapaljena i nagorena vozila.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 10:39