StoryEditorOCM
Dalmacijaususret lokalnim izborima

Jandroković u Omišu: Dogovor s Mostom imamo na nacionalnom nivou, ali ovdje smo protivnici, neka pobijedi bolji

5. travnja 2017. - 01:30
DSC_5274.JPG

Mala smo sredina koje ne trpi podjele, a naš je cilj dobiti izbore u korist svih građana Omiša, bez obzira na jakog konkurenta Mosta. Dolazimo s novim ljudima i projektima a prva je zaobilaznica, zatim uređenje gradske luke i socijalni programi – iznio je Jure Šaban Stanić tek dio svoje predizborne kampanje kao HDZ-ov kandidat za gradonačelnika grada na ušću Cetine, na svečanosti 27. obljetnice GO HDZ-a Omiš koja se održala u utorak navečer u hotelu Plaža.

Tako je u svom prvom javnom obraćanju, HDZ-ov kandidat pobrao podršku svih prisutnih među kojima i Gordana Jandrokovića, potpredsjednika Sabora i glavnog tajnika stranke, ali i Ante Sanadera, predsjednika županijske organizacije, te Ivana Škaričića, predsjednika HDZ-a Omiš i kandidata za zamjenika gradonačelnika Josipa Banovića. 

Potvrdu kako će i doći do realizacije najavljenih projekata za bolju budućnost grada kojega sada vodi Mostov gradonačelnik Ivo Tomasović, dao je Zlatko Ževrnja (HDZ), župan splitsko-dalmatinski koji je također u kampanji za svoj drugi mandat čelnika prostorno najveće hrvatske županije:

- Pri kraju je ishodovanje građevinske dozvole za gradsku luku vrijednu 60 milijuna kuna gdje će biti 80 novih vezova, dovršava se i dokumentacija za gradnju srednje škole, a skoro ide i javni natječaj za most iznad rijeke Cetine, u sklopu brze ceste Omiš-Split, koje će u iznosu od 80 posto biti financiran iz europskih sredstava.

Ujedno je glavni tajnik Gordan Jandroković najavio u Omišu – pobjedu!

- Zato sam i došao, jer se u Omišu mora 21. svibnja slaviti u HDZ-u! Dogovor s Mostom imamo na nacionalnom nivou, stabilnost u Vladi, no što se tiče lokalnih izbora tu smo protivnici, pobijedit će bolji... Očekujem još bolji uspjeh HDZ-ovih kandidata nego 2013. godine, a u vašoj županiji nadam se uvjerljivom trijumfu – direktan je bio Jandroković na proslavi 27. rođendana gradskog HDZ-a Omiš, tražeći od svojih stranačkih kolega povratak na vlast u gradu podno tvrđave Mirabela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 02:19