StoryEditorOCM
Dalmacijaraspisivanje natječaja

Branka Ramljak, povjerenica za Grad Split, čestitala Uskrs i najavila nova radna mjesta

Piše N. Lulić
14. travnja 2017. - 18:32

Potpisani Sporazum o obavljanju delegiranih i s njima povezanih zadaća i aktivnosti u okviru Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija" u financijskom razdoblju 2014. - 2020 komentirala je i Branka Ramljak, povjerenica Vlade RH za Grad Split.

- Prema njemu je Split zajedno s još sedam velikih gradova u Hrvatskoj postao centar urbane aglomeracije smještene između Trogira, Omiša i Sinja. Sve općine i gradovi unutar tog područja dionici su tog projekta vrijednog 62 milijuna eura, i svi će na neki način koristiti njegove benefite.. Projekti se odnose na područja infrastrukture, prometa, energetske učinkovitosti, socijalne zaštite...- pojasnila je

Ramljak te dodala kako se očekuje kroz godinu dana raspisivanje natječaja te korištenje tih sredstava. 

Posebno je istaknula kako bi se ovim projektom riješio problem "Prometovog" voznog parka, kao i modernizacija sustava ticketinga javnog prijevoznika

Napomenula je kako se za cijeli proces traži tehnička pomoć kroz formiranje ITU centra, što znači da će se zaposliti novi ljudi.

- Mislim da su sve službe Grada zajedno sa svim jedinicama lokalne uprave i samouprave u ovom trokutu učinile veliki posao - zaključila je.

Također, svim vjernicima je čestitala Uskrs, zaželjevši im da bude sretan, miran i blagoslovljen, te da ga provedu u krugu svojih obitelji.
- Neka se dobro odmore za predstojeće dane - poručila je. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 06:38