StoryEditorOCM
Dalmacija'sve za demografsku obnovu'

Legendarni bračni posrednik Nedjeljko Babić Gangster ulazi u političku arenu: Pozovu li me iz HDZ-a i Mosta spreman sam posredovati

Piše PSD
15. svibnja 2017. - 18:16
dal040406gangster

Nedjeljko Babić Gangster, najpoznatiji bračni posrednik na ovim prostorima koji je veliku slavu i popularnost stekao dokumentarnim filmom “Gangster te voli” Nebojše Sljepčevića, nagrađenog na prestižnim festivalima od Zagrebdoksa, do Bjelorusije, Belgije, Australije, SAD ulazi u političku arenu na lokalnim izborima.

Kandidat je Hrvatske stranke umirovljenika za općinsko vijeće Runovići i županijsku skupštinu kao zajednički kandidat koalicije Glas Dalmacije.

Sinoć je u Imotskoj krajini, Općini Runović održano je predstavljanje liste i programa HSU za općinsko vijeće lista broj 3 i koalicijske liste GLAS Dalmacije HSU-HSLS-Hrvatski laburisti - Stranka rada pod sloganom 'Sve za demografsku obnovu', lista broj 6.

Nositelj liste za Općinu Runović i kandidat za županijsku skupštinu koalicije Glasa Dalmacije je upravo Nedjeljko Babić Gangster poznati 'demograf' i osoba koja je, složit će se mnogi, za demografsku obnovu Hrvatske učinila više od svih ministara zajedno.

Kao bračni posrednik uspješno je posredovao u stotinama brakova, a poručio je da je spreman posredovatio i ako ga pozovu iz HDZ i Mosta.

U ime koalicije Glas dalmacije skup su pozdravili predsjednik ŽO HSU nositelj i prvi na listi Veselko Gabričević te kandidat HSLS za županijsku skupštinu iz Imotske krajine Ante Turić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 13:21