StoryEditorOCM
Dalmacija'di je bija sinoć?'

Muškarac iz Podstrane žestoko napao Plenkovića: Kako ga nije sram doć ovde i lagat? Dica gase požar, mogli su glave izgubit! Kupuje migove, a nemamo kanadera!

Piše PSD
18. srpnja 2017. - 20:40
pods

Nakon obraćanja premijera Plenkovića u Žrnovnici, Robert Pilipović iz Podstrane nije krio svoje ogorčenje, a sve su zabilježile kamere RTL-a. U lice je poručio premijeru da je sramota što je došao ovdje, a u isto vrijeme dok Hrvatskoj nedostaje kanadera kupuje migove. Istaknuo je kako vatrogasna društva čine djeca od 19 i 20 godina koja idu glavom u vatru i nemaju čime gasiti požar.

Komunikologinja: Plenkovićev govor o požaru je neuvjerljiv i pun nezgodnih gafova

- Ja sam svoju kuću sićevima obranila. Sramota je da dolazi po požarima i priča ovako nešto, lagat narod. Svaka čast vatrogascima, ta dica su mogla glavu izgubit. Dalmacija gori svake godine a mi nemamo vatrogasnu brigadu. Cilu sam noć bija na požarima na Kili, Strožancu i Podstrani. Hidranti se nisu mogli otvorit, zatvoreni su bili doli na Kili. Izgorilo je 50 kuća, ko će to platit? Di su bili on i Jandroković, sram ih bilo!  A sad ovde kupi ponene - nizao je bez pardona ogorčeni stanovnik Podstrane, a cijelu snimku možete pogledati ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 23:26