StoryEditorOCM
Dalmacijaspriječili širenje vatre

Vatrogasac iz Vranjica ozlijeđen dok je gasio požar kod Klisa, prevezen u KBC Split

9. kolovoza 2017. - 21:35

Vatrogasac, član Dobrovoljnog vatrogasnog društva Vranjic, ozlijeđen je u srijedu popodne na požarištu na području Klisa te je vozilom hitne pomoći prevezen na odjel za plućne bolesti splitskog KBC-a i stanje mu je stabilno, doznaje se u Županijskom vatrogasnom operativnom centru u Splitu.

Ozlijeđeni vatrogasac bio je angažiran na gašenju požara u području Majdana kod Klisa, a prema informacijama iz DVD-a Vranjic, trenutačno se osjeća dobro.

Snaga požara na kliškom području, koji je izbio kasno popodne, smanjuje se, a vatrogasci će ostati ondje dežurati tijekom noći.
Brza cesta Solin-Klis, koja je poslijepodne zbog požara bila zatvorena za promet u oba smjera, predvečer je otvorena za promet, izvijestili su iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

U poslijepodnevnim satima vatrogasci su uspjeli spriječiti širenje tog požara u smjeru sela Mravinci, a također su zaustavili prodiranje vatrene stihije u smjeru izvorišta rijeke Jadro koje je na području općine Klis, izvijestili su vatrogasci. Dodali su kako trenutačno nemaju informacija o materijalnim štetama koje je uzrokovao ovaj požar, ali su rekli kako zgarišta mjestimično izgledaju grozno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 13:39