StoryEditorOCM
DalmacijaRADOVI U TIJEKU

Velik dio splitskog zaleđa još uvijek bez vode: potrošači, ako trebate cisternu, nazovite ViK

Piše R.R.
27. kolovoza 2017. - 15:11
voda

13:11 - Čitateljica nam javlja da je i Dicmo bez vode, a da "DVD Dicmo nije u planu za opskrbu vodom iz cisterne, te da Vodovod Sinj, za razliku od Splita nema dežurni kontakt broj."

8:50 - Djelatnici vodovoda Sinj još rade na sanaciji kvara nastalog puknućem tlačno gravitacijskog cjevovoda profila fi 500 mm. Budući da kvar još nije saniran, a imajući u vidu činjenicu da Vodovod i kanalizacija d.o.o. Split kupuje vodu od vodovoda Sinj za potrošače područja Dugopolja i mreže Zagora, ovim putem obavještavamo da su potrošači Dugopolja i mreže Zagora (Prugovo, Gizdavac, Brštanovo, Muć, Konjsko, Koprivno....) bez vode.

Potrošači koji su ostali bez vod mogu se obratiti dežurnoj službi Vodovoda i kanalizacije d.o.o. Split na broj: 383-816, a kako bi im se osigurala opskrba vodom putem autocisterne.

Naime, Vodovod i kanalizacija d.o.o. Split je uspostavio suradnju s DVD Dugopolje, DVD Muć i DVD Klis s ciljem da se potrošačima Vodovod i kanalizacije d.o.o. Split omogući voda putem cisterni sve dok vodovod Sinj ne sanira puknuće.

19:29 - Neće grom dvaput u koprive ... E baš hoće, ko za inat. Iz vodovoda Sinj zaprimili smo obavijest da je ponovno došlo do puknuća tlačnog cjevovoda profila fi 500 mm i to na istom mjestu na kojem je kvar jutros bio saniran, na potezu između vodospreme Ruda prema Radošiću - područje vodovoda Sinj.

Slijedom toga, pojedina područja Dugopolja te mreže Zagora imaju probleme u opskrbi vodom. Vodovod i kanalizacija d.o.o. Split uputio je cisterne s pitkom vodom,a koje ce u suradnji s DVD Dugopolje biti potrošačima na raspolaganju sve dok vodovod Sinj ponovno ne sanira puknuce na cjevovodu.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti dežurnoj službi Vodovod i kanalizacije d.o.o. Split na broju 383-816.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 06:37