StoryEditorOCM
Dalmacijadovršeno istraživanje

Gradonačelnik Vrgorca malo se zaletio s optužbama o podmetanju požara, policija objavila pravi uzrok plamena u kojem su izgorjela tri vozila

Piše PSD
22. travnja 2018. - 17:15
zapaljeni_auto_vrgorac.JPG

Nakon što su u subotu navečer na parkiralištu Gradske čistoće Vrgorac izgorjela tri vozila u vlasništvu te gradske tvrtke, policija je po dovršenom istraživanju objavila kako je očevidom utvrđeno da je uzrok požara tehnički kvar na vozilu mercedes te da nema elemenata kaznenog djela.

Podsjetimo, nakon što su sinoć u potpunosti izgorjeli kamion Mercedes Sprinter i dva dostavna vozila marke Citroen Berlingo Gradske čistoć, gradonačelnik Vrgorca Ante Pranić jutros je putem Facebooka otkrio kako vjeruje da se radi o podmetnutom požaru.

Na parkiralištu izgorjela tri vozila Gradske čistoće Vrgorac, vatrogasci spasili okolna vozila

Pojasnio je kako smatra da je 'malo previše slučajnosti da bi bilo slučajno', a kao posebno sumnjivu istaknuo je činjenicu da su  vozila planula u periodu između 21 i 22 sata, baš u vrijeme kada  dispečeri fizički nisu bili u krugu gradskih poduzeća.

Ipak, pokazalo se da njegove sumnje nisu bile opravdane.

Gradonačelnik Vrgorca uvjeren da je sinoćnji požar na vozilima podmetnut: Malo je previše slučajnosti da bi bilo slučajno...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 06:46