StoryEditorOCM
Dalmacijanered u lučici

Raspjevana ekipa u Dugom Ratu se sukobila s policijom, sedam osoba završilo iza rešetaka

4. lipnja 2018. - 13:26

U lučici Orij u općini Dugi Rat na fešti rođenja djeteta kojoj je prisustvovalo pedesetak osoba morala je u ponedjeljak oko 1 sat poslije ponoći intervenirati i policija, a rezultat akcije je sedam uhićenih osoba sa slavlja nad kojima obrada još traje.

Susjedi su policiji dojavili da ne mogu spavati od glasne družine i njihove galame, vikanja i pjevanja a kada su djelatnici PP Omiš došli na lice mjesta, ustanovili su da tu ima više osoba koje uistinu narušavaju javni red i mir. Temeljni policajci su počeli legitimirati prisutne, a jednoj osobi se nije mogao utvrditi identitet te su je policajci htjeli privesti u postaju.

No tada je nekoliko gostiju počelo sprječavati policajce u obavljanju dužnosti te su oni pozvali Interventnu policiju u pomoć koja je došla nakon pola sata. Kada su vidjeli interventne policajce nastao je bijeg, ali je policija uhitila sedam osoba i to 27-godišnjaka zbog kojeg je frka i nastala i kojemu se nije mogao utvrditi identitet, kao i još šest osoba koji su ili sprječavali policijske službenike ili narušavali javni red i mir. U naguravanju je dvoje policajaca ozlijeđeno: jedan od njih ima oguljotine na lijevoj ruci u predjelu mišića dok je drugi dobio oguljotine po stomaku od "zagrljaja" sprečavatelja.

Tek kada ova obrada završi, znat će se tko će biti prijavljen za kazneno djelo prisile prema službenoj osobi, a koji za narušavanje javnog reda i mira što je djelo iz prekršajne sfere.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 03:24