StoryEditorOCM
Dalmacijauključio se i helikopter

Na Šolti pronađena nestala djevojčica, za 7-godišnjakinjom tragali HGSS, policija i mještani

Piše I. Marković, V. Urukalo
15. kolovoza 2018. - 15:50

Novo: Sretno je završila potraga za 7-godišnjom djevojčicom Martom Matrljan koja je jutros oko 9.30 sati nestala iz Donjeg Sela na otoku Šolti. Nju su stanovnici otoka Šolta pronašli oko 13.35 sati u uvali Šešula, nekih 3.5 kilometara zračne linije od Donjeg Sela.

Kako smo već pisali Marta se iz Donjeg sela oko 9.30 sati uputila u nepoznatom smjeru i kako se nije vratila kući o tome je izviještena policija. Igrajući se sa svojim psom pekinezerom zaputila se u nepoznato, prouzročivši tako enormne probleme svojim roditeljima.

U potragu za malom Martom bili su uključeni policija, vatrogasci, pripadnici HGSS-a, domicilno stanovništvo, a u pretraživanju terena je pomagao i helikopter.

Ranije: Splitska policija, HGSS s helikopterom i mještani otoka Šolte od jutros tragaju za 7-godišnjom djevojčicom Martom Matrljan koja se iz obiteljske vikendice u mjestu Donje Selo udaljila oko 9.30 sati. Policija je dobila dojavu nekih pola sata kasnije nakon što roditelji nisu mogli naći curicu. 

Obitelj je inače s riječkog područja i na Šolti su bili na ljetovanju.

Kako nam je potvrđeno u splitskoj policiji s djevojčicom je u trenutku kad se udaljila bio i njen pas, pekinezer smeđe boje koji se odaziva na ime Kaja. 

Mala Marta slabije je tjelesne građe, ima dužu smeđu kosu, a na sebi je nosila bijelu majicu na kojoj je sprijeda slika jagode i japanke.

Pozivaju se svi koji nešto znaju da se jave policiji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 08:23