StoryEditorOCM
Dalmacijarazotkrila ga fotografija

Vrgorački gradonačelnik uhvaćen u nepropisnom parkiranju, evo kako se opravdava te poručuje: 'Ovdje se radi o osobnom ratu jednog pojedinca'

Piše Mate Primorac, Sandra Barčot
16. studenog 2018. - 09:26

Virtualnim svijetom kruži fotografija nepropisno parkiranog automobila vrgoračkoga gradonačelnika Ante Pranića, i to na ulazu u Policijsku postaju Vrgorac.

Ne možemo se oteti dojmu da Pranić nije vidio znak za zabranjeno parkiranje, jer mu je doslovno "tukao" u oči kad je izlazio iz automobila.

Zanimljivo je da ga nitko od dežurnih policajaca u postaji nije upozorio da premjesti automobil koji se nalazio najviše pet metara udaljenosti od šefa smjene.

Vrijede li jedna pravila za gradonačelnika Pranića, a druga za ostale građene, vidjet ćemo. Bit će zanimljivo pratiti hoće li vrgorački gradonačelnik dobiti kaznu za nepropisno parkiranje ili će sve ostati na upozorenju ako u posljednju godinu dana nije kažnjavan.

Komentar ovog događanja zatražili smo i od samoga gradonačelnika Ante Pranića, koji je bio rezolutan:

- Ispričavam se zbog svojih doslovno 5 minuta zaustavljanja kraj zgrade MUP-a u Vrgorcu zbog provjere u kojoj mi je fazi produženje vozačke dozvole.

Na samom ulazu u Policijsku postaju obavijestio sam načelnika kako sam parkirao na 5 minuta ispred postaje. No, ovdje se radi o nečem sasvim drugom – osobnom ratu jednog pojedinca, koji na sebi znani način potencira određene “afere”.

Očito mu ne smetaju druga vozila koja oko “sporne” lokacije stoje parkirana cijeli dan, a kraj njih on prolazi svakodnevno. Nisam ugrozio sigurnost prolaznika niti pješaka na nogostupu, a sporno mjesto ima zabranu isključivo jer se tu nalazi garaža MUP-a.
 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 20:39