StoryEditorOCM
Dalmacijanužni zahvati

Selidba zbog preuređenja: Kaštelani, hitna pomoć je od danas na novoj lokaciji! Evo gdje možete potražiti pomoć liječnika

11. ožujka 2019. - 10:51

Zbog preuređenja postojećih prostorija na Putu Štalija, ekipe hitne pomoći od danas će privremeno djelovati na novoj lokaciji u Kaštel Starom, u nekadašnjoj zgradi mjesnog odbora i ispostave Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Ulica kneza Višeslava 4.

Dr. Leo Luetić, ravnatelj županijskog Zavoda za hitnu medicinu, kazao nam je kako se medicinari sele zbog preuređenja, vrijednog milijun kuna, a koje financiraju sama regionalna ustanova i Županija. Prema njegovim riječima, taj je zahvat bio nužan, a radove će obaviti splitska tvrtka "IGT-Graditelj".

– U sklopu rekonstrukcije postojećih prostorija na Putu Štalija uklonit ćemo sve osim nosivih zidova, te izmijeniti instalacije vode i struje. Vrijednost radova, zajedno s novom opremom i namještajem, iznosi milijun kuna. Ako ne bude nekih iznenađenja, očekujemo da će radovi biti završeni u roku tri mjeseca – istaknuo je dr. Luetić i dodao:

– Grad Kaštela nam je malo obnovio prostor na privremenoj lokaciji, koji je dovoljno velik za naše potrebe. Strpit ćemo se dok ne dočekamo završetak obnove naše ispostave, koja će bit slična onoj u Trogiru. Prostor će nakon rekonstrukcije biti funkcionalno prilagođen radu ispostave za hitnu medicinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 12:51