StoryEditorOCM
Dalmacijaizazvao talačku dramu

Branitelj iz Kaštela koji je prijetio plinskom bocom ostaje na slobodi, sudac mu odredio mjere opreza; DO će se žaliti na odluku

Piše V. U.
15. travnja 2019. - 18:31
kASTELA_3

Kaštelanin koji je u petak navečer na policiju krenuo nožem i plinskom bocom pušten je da se brani sa slobode.

Sudac istrage nije prihvatio traženje Državnog odvjetništva da mu se odredi istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela, već se zadovoljio mjerom opreza, odnosno, redovitim javljanjem u policijsku postaju.

Otkrivamo tko je kaštelanski branitelj koji se s dvoje djece zaključao i prijetio plinskom bocom: bio je zarobljen u Kninu, sklon je alkoholu i samohrani je otac...

Okončana drama u Kaštelima: branitelj prijetio plinskom bocom, s njim u stanu bilo i dvoje djece; Policija nasilno ušla u stan oko 4 ujutro i primijenila sredstva prisile​

Državno odvjetništvo žalit će se na ovakvu odluku suca istrage. 

Kaštelanin je inače prijavljen za čak četiri kaznena djela: opće opasnu radnju, prisilu prema policijskim službenicima, prijetnju i povredu prava djeteta.

Zbog njega je evakuirana cijela zgrada u Kaštel Lukšiću u petak iza 22 sata. Policija je s njim pokušala komunicirati, ali bez uspjeha.

U stan su provalili u 4 sata ujutro te svladali 53-godišnjaka. Policajci su zbog vrijeđanja priveli i 21-godišnjeg sina. Obojica su odbili alko test. 

Privedeni je umirovljeni branitelj. Dok je trajala drama u zgradi, u stanu je bio zaključan sa sinom i maloljetnom kćeri.  

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 06:23