StoryEditorOCM
Dalmacijasreća u nesreći

Automobilom 'pomeo' vidikovac: klupe ga spasile od izlijetanja u provaliju

25. travnja 2019. - 11:46

Pored kiše koja je sa sobom donijela saharski pijesak, na vrgoračkom području s kišom je 'došla' i jedna nesvakidašnja nesreća. Na sreću bez nekih većih i težih posljedica, ali očito s priličnom materijalnom štetom.

Dok je većina građana Vrgorca i putnika koji ulaze i izlaze s autoceste A1, na Ajdanovcu, gledala tko je od vandala uništio prekrasni vidikovac s kojeg puca pogled na Tinov grad i Buninu, doznajemo kako nije riječ o vandalizmu, nego o prometnoj nesreći koja je na sreću dobro završila, bez težih posljedica.

Kako neslužbeno doznajemo za sad nepoznati vozač izgubio je nadzor nad vozilom i doslovno se zabio u klupe u vidikovcu. U toj nesreći imao je sreće, jer da nije bilo klupa otišao bih u provaliju.

Uzrok nesreće bi se trebao znati nakon policijskog očevida.

Radi se o prilično nezgodnom zavoju s izlaznim asfaltom, a u kombinaciji s malo brzine i ulja na cesti dovoljna je sekunda da izgubite kontrolu nad vozilom i izbaci vas s kolnika.

U Turističkoj zajednici koja brine o uređenju vidikovaca poručili su da će se sve brzo obnoviti, nakon što policije završi svoj dio posla.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 15:58