StoryEditorOCM
Dalmacijagdje će mu duša?!

Prepoznajete li ovog bezobraznika? Ukrao kutiju s prilozima za pomoć teško nastradalom Splićaninu, snimila ga nadzorna kamera

12. svibnja 2019. - 19:28
llop

U državi u kojoj su korupcija ili krađa riječi koje djeca s razumijevanjem izgovaraju, ne čudi video koji je jučer snimljen u jednoj trgovini. Nadzorna kamera uhvatila je bezobraznika koji je ukrao donacijsku kutiju s novcem prikupljenim za humanitarnu akciju “Vjeruj i djeluj”. Snimku nam je posao Andrija Lipanović, inicijator humanitarne akcije kojoj je cilj prikupiti sredstva za skupocjeno “ReWalk” pomagalo.

Splićanin koji je teško nastradao na poslu i ostao prikovan za kolica organizira humanitarnu akciju: evo tko će sve nastupiti za pomoć u nabavci skupocjenog aparata, popis je podugačak

Andrija je nakon pada s krova kuće na radnom mjestu, od srpnja 2014. godine prikovan za kolica, ali je uz pomoć svojih vjernih prijatelja, kroz humanitarnu priču naziva “Vjeruj i djeluj”, odlučio prikupiti sredstva za kupnju tog uređaja. I to ne samo kako bi pomogao sebi, već mu je plan osnovati udrugu preko koje bi mogao pomoći svima kojima je potrebna takva skupocjena terapija.

Budući da je ovaj lopov odlučio utjecati na živote brojnih kojima je ovo pomagalo jedina šansa da ponovo stanu na svoje noge i prohodaju, i budući da je ukrao novac koji su građani zaradili i darovali ga potrebitima, objavljujemo njegovu snimku u nadi da će ga netko prepoznati i prijaviti policiji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 09:38