Dalmacija Split županija

nezgode u prometu

U Karakašici dvije osobe teže ozlijeđene, D-1 iza 21 sat otvorena za promet; Kod Omiša motociklist sletio s ceste

nezgode u prometu

NOVIJE

Nakon izvršenog očevida prometne nesreće u Karakašici, u 21.10 sati cesta D-1 puštena je za sav promet.

RANIJE

U nedjelju oko 19 sati na cesti D1 u Karakašici kod Sinja došlo je do izlijetanja osobnog automobila s kolnika. Kako saznajemo iz PU splitsko-dalmatinske dvije osobe su teže ozlijeđene. Na mjesto događaja će izaći zamjenik državnog odvjetnika kao bi rukovodio očevidom. Cesta je zatvorena za promet koji je preusmjeren na lokalne ulice.

Istog dana oko 16 sati na cesti D70 Zakučac - Omiš došlo je do slijetanja motocikla s kolnika. Vozač je zadobio lakše tjelesne ozljede.

Potvrdili su nam također kako je protiv vozača bijelog Forda Fieste koji je udario u crnog BMW-a u petak oko 17 sati u Ulici Matice hrvatske u Splitu podnijeta prekršajna prijava zbog izazivanja prometne nesreće.

- Vozač nije prijavljen zbog bijega s mjesta nesreće jer su policijski službenici po dolasku na mjesto događaja zatekli sve sudionike. Kako se radilo o nesreći bez ozlijeđenih osoba, vozači su mogu ispuniti europsko izvješće ako se suglase oko okolnosti. U ovom slučaju se pokazalo kako je potreban policijski očevid te je proveden i podnesena prijava zbog izazivanja prometne nesreće s materijalnom štetom protiv jednog vozača - pojasnili su nam iz splitske policije.

Istog dana su bile još dvije prometne nesreće u roku od pola sata. U Ulici Bruna Bušića teške tjelesne ozljede abdomena zadobio je jedan vozač dok je u Vukovarskoj ulici lakše ozlijeđen suvozač na mopedu.

Naslovnica Split županija