StoryEditorOCM
Dalmacijapao još jedan diler

Interventni policajci zaskočili trojicu mladića u Solinu, imali su što vidjeti: u automobilu su imali 49,5 grama kokaina i 331,7 grama marihuane; Uhićena sva trojica, 21-godišnjaku kaznena prijava

Piše K. M. B.
27. svibnja 2019. - 12:51
kokain

Nakon ispitivanja na Općinskom državnom odvjetništvu u nastavku postupka za dilanje sa slobode će se branit  V. M. (21) koji je zatečen u Solinu sa 50 grama kokaina i 330 grama marihuane.

Službenici Interventne jedinice policije su u petak malo prije ponoći u Solinu zaustavili osobni automobil mercedes, splitskih registarskih pločica, u kojem su bila tri mladića.

Ispred jednog od sjedišta u automobilu vidljive su bile PVC vrećice sa sumnjivom tvari. Utvrđeno je kako se radi o kokainu točne mase 49,5 grama i 331,7 grama marihuane.

Sva trojica su uhićena te su nad njima proveli kriminalisitičko istraživanje inspektori Službe kriminaliteta droga PU splitsko-dalmatinske.

Prijavljen je jedan od njih, 21-godišnji V.M. te je uz kaznenu prijavu zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama predan policijskom pritvorskom nadzorniku. Nakon dovođenja na državno odvjetništvo je iznio obranu i pušten na slobodu. Do sada nema prijave u dosjeu.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 10:49