StoryEditorOCM
Dalmacijauzavrele strasti

Slavko Linić uplovio jahtom u Stari Grad, pa došlo do incidenta: pozvana je i policija, otkriveno što se uistinu dogodilo

Piše Hajdi Karakaš Jakubin, Dušan Miljuš/JL
13. lipnja 2019. - 13:33

Ljeto se zahuktava. Velike vrućine i velike gužve zbog navale turista za sobom povlače i nervozu.

Jedna od takvih "nervoznih" situacija odigrala se jučer u Starome Gradu na otoku Hvaru u kojoj je sudjelovao dugogodišnji političar Slavko Linić, piše Jutarnji list.

Iako je bila pozvana policija obzirom na uzavrele strasti koje su se svjedocima verbalnog muškog delikta učinile kao da će eskalirati, djelatnici Lučke kapetanije kao i sam Linić su odlučili da im hvarska policija, ipak, nije potrebna.

Kako smo doznali u PU splitsko-dalmatinskoj, po dolasku policijskih službenika kod broda Slavka Linića djelatnici Lučke uprave su rekli kako ne trebaju uredovanje policajaca, a isto je izjavio i Slavko Linić, a sve to iz razloga što su u međuvremenu riješili situaciju oko priveza broda, tako da nije bilo postupanja policije.

Po starigradskoj luci o navedenom incidentu kruže razne priče pa čak i da se Slavko Linić "dok je pokušao nasilno privezati jahtu u marini, sukobio s lučkim redarom te mu prijetio čak i oružjem". No dobro upućeni izvor u navedeni problem nam je objasnio o čemu se tu zapravo radilo.

- Sve je ostalo na verbalnom incidentu. Bio je to čisti nesporazum oko priveza brodova. Na doku u luci nije bilo mjesta pa je jahta na kojoj je došao gospodin Linić s, mislim trojicom prijatelja, premještena na drugu lokaciju. Sve je to bilo u krugu od 500-tinjak metara. Sasvim jedna bezazlena svađa koja je završila bez ikakvih prijava - kaže za Jutarnji list dobro upućeni izvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 13:38