StoryEditorOCM
Dalmacijavozači, oprez!

Promet kroz Vrgorac ostaje zatvoren cijelu turističku sezonu! Već sada se stvaraju kolone, evo tko je krivac za suludu situaciju

2. srpnja 2019. - 14:50

Iako je bilo najavljeno da će promet biti pušten 1. srpnja prije ljetnih gužvi, dio državne ceste od Ravče do križanja Splitske ulice i Ulice Hrvatskih velikana u Vrgorcu ostaje i dalje zatvoren za sav promet sve do 15. rujna.

Cesta ostaje zatvorena za sav promet iz pravca Makarske prema unutrašnjosti, jer su Županijske ceste krenule s radovima prije nego što su se riješili imovinsko pravni odnosi s vlasnicima kuća uz županijsku cestu, koji su sada pokrenuli sudske sporove radi zaštite svoje imovine.

Zbog toga će se cijelu turističku sezonu prometovati obilaznim pravcem kroz sela Kokorići i Kotezi.

Za vozače i dalje ostaje na snazi preporuka da se koristi obilazni pravac nerazvrstanom cestom Ravča-Kokorići, lokalnom cestom (L67202) Kokorići-Kotezi i županijskom cestom (Ž6207) Kotezi-Vrgorac.

Vozače se moli za strpljenje jer se već sada stvaraju prometni čepovi zbog uskog kolnika, gdje se ne mogu mimoići vozila ako iz jednog pravca naiđe autobus ili manji kamioni i dostavna vozila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 09:07