StoryEditorOCM
Dalmacijaevo gdje na plažu!

Tražite plažu dovoljno lijepu za zaključenje sezone kupanja? Uopće ne morate ići daleko, ovo prekrasno žalo u sjeni borova smješteno je nedaleko Splita

Piše PSD
17. rujna 2019. - 19:15
shutterstock_1356024401

Čuli se da se sprema pogoršanje vremena, a još bi se (bar jednom) okupali prije nego se more ohladi? Za zaključenje sezone kupanja bio bi red pronaći uistinu posebnu plažu, zar ne? Neku lijepu, po mogućnosti što pustiju i da nije jako daleko. Pronašli smo jednu koja zadovoljava bar dva od navedenih kriterija - onaj srednji ovisit će o pukoj sreći, no s obzirom da smo prevalili polovicu rujna, veliki su izgledi da će mjesta za šugaman biti u izobilju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Apartment Bellevue (@apartmentbellevue) on

Plaža koju smo vam upravo ishvalili nalazi se u Marušićima, 40 kilometara od Splita. Ako ste već počeli frktati zbog gužve na izlazu iz Splita i pred Omišem, sigurno vam nije palo napamet krenuti zaobilaznim putem preko Tugara. Dakle, od Splita se do Marušića stiže relativno brzo, a svaki prijeđeni kilometar seitekako isplati kad dođete do ove lijepe plaže.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Apartment Bellevue (@apartmentbellevue) on

Ne bojte se, ovo nije ona koju je, kako ste možda čitali 'neki Talijan zagradio'. O toj smo pisali u više navrata, podsjetiti se možete ovdje, na ovoj će vas umjesto ograda i znakova zabrane dočekati samo predivno žalo od oblutaka, bistro more, šum borova - sve što vam treba za guštanje u posljednjim danima ljeta. Uživajte!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Keiichiro Kawahara (@keilovesyouguys) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 01:59