StoryEditorOCM
Dalmacijapolicija ih traži

Provalnici zatvorili Stanicu za tehnički pregled: razbili staklo, pa se razočarali što nisu našli novac, no uspjeli su pokvariti kompjuter za kontrolu kočnica; 'Ne možemo raditi, šteta je velika'

8. listopada 2019. - 14:33

Vrgoračka policija osim problema s imigrantima u posljednje vrijeme ima problema i s provalama u ugostiteljske objekte i obiteljske kuće.

Do danas nije rasvijetljen slučaj provale u caffe-bar „Basket“, a na meti se našla Stanica za tehnički pregled vozila. U noći s nedjelje na ponedjeljak nepoznati počinitelji provalili su taj objekt u vlasništvu tvrtke „Promet Makarska“ i pri tome pričinili veću materijalnu štetu.

- Razbili su prozor i provalili u ured, mislili su da to držimo novce. No, mi tu ne držimo ništa, a pogotovo novce, srušili su ormare i blagajnu. Policija je u ponedjeljak radila očevid, pa nismo zbog toga radili, a vjerojatno nećemo raditi ni u srijedu jer su nam pokvarili i kompjuter za kontrolu kočnica. Sad moraju doći ljudi iz Centra za vozila kako bi riješili taj problem, ako ne radite dva dana naravno da je šteta velika. Objekt nije pod videonadzorom, ali očekujem od policije da pronađe počinitelje- kazao nam je Mate Jujnović, vlasnik „Prometa Makarska“.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 05:57