StoryEditorOCM
Dalmacijaveliki požar

Drama u Makarskoj: buktinja progutala jedan od najstarijih gradskih restorana; Supruga vlasnika: U šoku smo. Jedva sam spasila dijete

1. prosinca 2019. - 19:50
pozar_makarska4-011219

NOVIJE

Supruga vlasnika makarskog restorana pod šokom je zbog opasnosti u kojoj joj se našlo maloljetno dijete i ne može vjerovati kako im joj je doslovno u trenu nestao lokal.

- Ovo je užas, što da vam kažem, da sam jedva uspjela spasiti 16-godišnje dite da mi ne strada unutra od vatre i dima. Vatrogasci su došli u najkraćem roku, ali plamen se toliko brzo širio da je bilo nemoguće išta spasiti. Vatra se širila rapidno i gutala inventar kao da je unutra sve od papira. Restoran je radio, bilo je unutra i osoblja i gostiju. Nitko nije ozlijeđen, osoblje je pokušalo savladati vatru, ali bilo je nemoguće – kaže nam Sanja Čović, supruga vlasnika restorana.

Uzrok požara za sada nije poznat, navodno se prvo pojavio dim da bi najednom izbio požar koji je gutao sve pred sobom.

- Uspjeli smo ugasiti požar i spriječiti širenje na gornje katove, a šteta je ogromna. To je sve što vam mogu kazati za sada, još smo na terenu, a vatrom se bore pripadnici DVD Makarska – kazao nam je Dražen Glavina, glavni županijski vatrogasni zapovjednik u 18,39 sati.

Policija je dojavu o izbijanju vatre u restoranu "Ivo" u Ulici Ante Starčevića dobila u 18 sati.

- U požaru nitko nije stradao, a naši službenici su na terenu radi reguliranja prometa – saznajemo od Antonele Lolić, glasnogovornice PU splitsko-dalmatinske.

 

PRVA VIJEST

Veliki požar buknuo je u Makarskoj.

Kako doznajemo, u potpunosti je izgorio poznati restoran Ivo, jedan od najstarijih ugostiteljskih objekata u gradu.

Vatrogasci su požar stavili pod kontrolu i spriječili širenje vatre na okolne objekte.

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 10:13