Dalmacija Split

tragedija u centru splita

Otkriveni detalji pogiblje muškarca u Istarskoj: susjedi otkrili da poznaju stradalog 30-godišnjaka, pretpostavljaju zašto se usred noći penjao po fasadi zgrade

 tragedija u centru splita

Dan nakon tragedije u Istarskoj ulici u centru Splita poznati su detalji pogibije muškarca koji se penjao po fasadi zgrade između drugog i trećeg kata te je u jednom trenutku izgubio ravnotežu i pao na beton.

Tragedija u centru Splita: mladić se usred noći penjao po zgradi, pao s deset metara visine i poginuo; Prolaznik ga uzalud pokušao odvratiti od suludog nauma

Neslužbeno doznajemo da je policija u razgovoru sa stanarima utvrdila da se poginuli muškarac, inače 30-godišnjak iz Kaštela, koristio stanom na trećem katu zgrade. 

Pretpostavlja se da je htio ući u taj stan s vanjske strane zgrade. 

Također, utvrđeno je da u ovom nesretnom događaju nema elemenata kaznenog djela niti je povod penjanja bila namjera da se počini neko kazneno djelo.

Podsjetimo, policija je dobila dojavu da je muškarac nešto prije 1 sat u noći pao s visine od desetak metara i ostao nepomično ležati.

Prema neslužbenim informacijama, prije pada ga je navodno vidio jedan prolaznik koji mu je doviknuo što to radi.

Vrlo brzo stigla je i Hitna pomoć koja ga je odvezla u bolnicu no, ozljede su bile preteške.

Tijelo je prevezeno na obdukciju kako bi se utvrdilo je li 30-godišnjak možda bio pod utjecajem alkohola ili nekih drugih opijata.

Naslovnica Split