Dalmacija Split

Nema labavo

Po prijavi Dnevne doze, komunalci promptno ispisali kazne vozačima angažiranima za predizborni skup HDZ-a. Pogledajte gdje su parkirali kamione  

Nema labavo

- Dragi komunalci, molimo vas da nagradite bisere čestitkom za parking na zelenoj površini. Ako radite skup za Hrvatsku demokratsku zajednicu ne znači da pravila za vas ne vrijede - objavili su administratori Facebook stranice Dnevna doza splitskog nereda (DDSN) uz fotografiju kamiona parkiranih na travnjaku pored Zlatnih vrata.

Tvrde da se radi o dostavnim vozilima angažiranim za predizbornu manifestaciju HDZ-a u sklopu koje će se večeras održati koncert grupe Dalmatino, a Splićanima bi se trebao obratiti premijer Andrej Plenković.


I tek što je objava na društvenoj mreži pokupila prve lajkove, na teren su izašli komunalci i ispisali kazne.
U pravilu, za ostavljanje vozila na zelenoj površini pravne osobe trebale bi biti kažnjene s 1500 kuna, a kako je ovdje riječ o dva vozila, izgledno je da će HDZ-ov prijevoznik u proračun uplatiti 3000 kuna.

Istovremeno, na Peristilu se pojavila montažna pozornica za koju još treba utvrditi je li ondje dospjela "na ruke" ili su je kareti prevezli ilegalno, izvan radnog vremena. Bit će prije da je došla poštenim putem. Ipak je to HDZ. A.T.

Naslovnica Split