StoryEditorOCM
SplitNova akcija u Getu

Svečano je bilo danas u Vrtlu usred Palače, otvorena je prva 'getska fontana', a planira se i hram posvećen splitskoj komunalnoj gluposti; Odjeveni u prigodne majice, stanari poručuju: Dosta nam je hoštaplera i mutikaša!

Piše Ana Franić
15. rujna 2019. - 18:37

Svečano je bilo danas u Vrtlu, u Dominisovoj ulici, u “srcu” Palače, gdje je otvorena prva i jedinstvena “getska fontana”.

Događaj je to koji su organizirali stanari Dominisove kao odgovor na bitke koje vode s Gradom Splitom - podsjećajući kako je vrijeme da napokon gradske službe preuzmu brigu o vlastitoj površini.

- Napravili smo događanje s kojim smo prozvali Grad, odnosno pročelnika Ordulja i Babića te konzervatora Bužančića kojem se sve ovo događa pod prozorom. U pozadini su svirale pjesme „HDZ zna“ i „Splite grade ja te volim“ kao simbol nesposobne splitske koalicije.

Nastupio sam kao medij stanara, ali ovo je moje zadnje medijsko pojavljivanje jer sam najmanje bitan, samo je netko trebao izaći i ukazati na problem, objašnjava nam Baldo Đanović koji je prije desetak...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 23:59