More Vijesti

NAUTIČKI MALL PORED MARIBORA

Centar za plovila i motocikle

NAUTIČKI MALL PORED MARIBORA

Tvrtka Moto-nautika otvorila je vrata najvećeg prodajnog i distributivnog centra za motocikle i nautiku u Sloveniji. Svi najnoviji proizvodi iz svijeta motonautike bit će predstavljeni na tri kata i 2600 m2 zatvorenog prostora u Miklavžu na Dravskem polju pored Maribora. Glavni dio je planiran na prvom katu koji će biti centar nautičkog dijela. Posjetitelji će tijekom cijele godine moći vidjeti više od 100 plovila, jer je Moto-nautika regionalni zastupnik glisera Ranieri i gumenjaka Grand.
Na drugoj etaži su svi proizvodi kompanije Yamaha - Wave Runner morski skuteri, motocikli i cestovni skuteri. Kako bi kupcima ponudili sve što im treba na jednom mjestu, na trećem katu će biti izloženi pribor za plovila i sportove na vodi, kao i moto i motokros oprema. Tu će također biti prostor za registraciju i osiguranje, ali i mogućnost iznajmljivanja plovila i SUP daski.
Odjel za servis i popravke je na zapadnoj strani zgrade, gdje će mušterijama na usluzi biti stručni tehnički tim. Oni mogu ponuditi preko 10.000 rezervnih dijelova za sve brendove, što znači da će rad biti obavljen brzo i kvalitetno.
Moto-nautika se razvila 2003. godine, kada je njihova glavna poslovna djelatnost bila popravljanje vozila i plovila, a pet godina kasnije su počeli s prodajom, što se pokazalo kao najbolja poslovna osnova za kompaniju. Više informacija dostupno je na društvenim mrežama i stranici www.moto-nautika.com

Naslovnica Vijesti