Mozaik Društvena mreža

IZABELINA 'BLIZANKA'

Jednima je ista sestra, drugima Ljilja Nikolovska: Danijela Martinović iznenadila sebe i druge fotografijom kad je imala 19, još je bila riđokosa, a mi smo 'zaronili još dublje'

IZABELINA 'BLIZANKA'

Vjerujemo da bi većina pratitelja estradnih prilika kod nas, posebno na splitskoj sceni, uz ovu fotografiju smjesta ustvrdila da je riječ o nekadašnjoj pjevačici grupe "Stijene", Izabeli Martinović.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nježnih 19 ... a osmijeh isti! 🧡 . #danijelamartinovic #širimoljubav #neopisivo #smile #lifeisgood #youngme

A post shared by Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial) on


Kosa, oči, osmijeh, držanje tijela - "čista Izabela".

No ipak je riječ o njezinoj estradno slavnijoj sestri Danijeli, koja je ovom objavom zatekla, iznenadila, ali i oduševila svoje pratitelje na društvenim mrežama.

"Nježnih 19 ... a osmijeh isti!" - napisala je splitska pjevačica u statusu, a među prvima je reagirao Luka Nižetić.

"Ista Izabela tu!" - uočio je.

"Pa i ja sam sama malo zastala..." - priznala je Danijela.

"Bome, ista seka", "Daaa... ista Izabela" ... - nastavili su se redati slični komentari, ali neke je Danijela na početku svoje pjevačke karijere podsjetila upravo na svoju prethodnicu u "Magazinu".

"S kosom i osmijehom podsjećaš na Ljiljanu u mladim danima..." - primijetio je obožavatelj.

Zapravo, Danijela na početku karijere uistinu je imala "puno toga Ljiljinoga", pa ne čudi što je Tonči Huljić upravo u njoj vidio ono što je trebao za svoj uspješni bend.

Danijela Martinović se kroz estradne godine često puta odlučivala stilski na drastičnije rezove, i kratila je kosu, i produživala je ekstenzijama, i bila platinasta plavuša i u crvenokosijim verzijama, ali koliko god puta se preobukla ili prestilizirala, ono što njezini poklonici vole ostalo je isto.

"Ne stariš, osmijeh uvijek isti, oči iskrene i nasmijane, duša otvorena, srce toplo, ruke ispruzene, riječi koje grle... a kaj da ti još kažem.. sve to i još više, upakirano u tebi", "Ti si prirodna i bez teške šminke najljepša, jer te krasi tvoja mladost i toplina kojom zračiš", "Nista ljepše nego kad se i okice smiju, super si!"... jedva su dočekali da je nahvale njezini pratitelji svih generacija.

A mi smo se prisjetili Danijele iz njezinih najrazličitijih faza...

 

Naslovnica Društvena mreža