Mozaik Društvena mreža

Nije ni jeftin

Bizarni proizvod za grudi ražestio žene na društvenim mrežama: za ovakvo 'pomagalo' sto posto niste čuli; 'Što se uopće događa?!'

Nije ni jeftin

Kao da žene nemaju već dovoljno proizvoda na popisu onih koji spadaju u "nužne" kada je u pitanju uljepšavanje i njega kože, kose i tijela, lansiran je još jedan, sasvim nov i u toj svojoj novini - neobičan. Kreme za lice, steznici i maske za kosu, sklonite se, stigao je - jastuk za dekolte.

Tvorci ovog predmeta koji je na društvenim mrežama u kratkome roku proglašen "bizarnim", tvrde kako je riječ o sjajnom pomagaču kad se radi o pokušaju sprječavanja stvaranja bora na dekolteu, točnije, između grudi. Ako to i nisu znale dosad, naime, žene bujnijih grudi imaju i taj "minus" - poneku boru između grudi.

A kako bi izbjegle obješenu kožu, preostaje im, čini se, samo jedno. Kupiti grudnjak-jastuk.

Proizvod je na tržište izbacila tvrtka "Sleep & Glow", a ovako točno opisuju svoj proizvod: "bori se protiv obješene kože i bora koje nastaju prilikom spavanja na boku".

Jastuk grudnjak koji mnogima djeluje komično, ne bez razloga, sjedi udobno između grudi, a vezuje se na leđima. Košta oko 461 kunu.

"Što se uopće događa", zavapila je britanska novinarka Olivia Messer uz objavu proizvoda koji je izazvao bijest mnogih žena, između ostalih i glumice Jameele Jamil koja se pita: "Postoji li jastučić i za bore između muških testisa?".

Sudeći prema dosadašnjim komentarima, čini se da jastuk za područje između grudi i neće zaživjeti. 

Naslovnica Društvena mreža