StoryEditorOCM
Hranaslastan recept

Za prste polizat: riblji filet s rajčicama, mozzarellom, parmezanom i bosiljkom

Piše PSD.
4. srpnja 2014. - 15:35
Donosimo vam prijedlog za pravi ljetni obrok: lagan, zdrav, slastan i jednostavan za pripremu. Isprobajte ga već danas za ručak ili ga sačuvajte kao dobru ideju za večeru uz birano društvo.

Riblji filet s mozzarellom, mini rajčicama, parmezanom i bosiljkom

sastojci

650 g ribljeg fileta (orade, brancina ili arbuna)
1 dl maslinova ulja
100 g mini rajčica
svježi bosiljak
120 g mozzarelle
40 g parmezana
10 g mljevenog papra
300 g krumpira
300 g tikvica

Riblji filet začinite pa poredadjte u keramičku zdjelu. Na ribu složite narezane rajčice, mozzarellu, napola skuhan i na fete narezan krumpir i narezane tikvice.

Začinite solju, paprom i bosiljkom, podlijte maslinovim uljem, pospite ribanim parmezanom i zapecite oko 25 minuta na temperaturi od 220 stupnjeva Celzija.

Ovaj smo recept dobili sm...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 23:03