StoryEditorOCM
Hranakreativna kužina

Što se fino jede u Konobi ma:Toni? Isprobajte recepte chefa Tonija Arnerića

Piše PSD.
30. ožujka 2015. - 22:14
Nakon što smo vam prošlog tjedna predstavili novu omiljenu adresu splitskih bonkulovića, Konobu ma:Toni, danas donosimo tri sjajna recepta koje je samo za čitatelje Stila otkrio chef Toni Arnerić.



Sastojci:

Kruška
50 gr veganske čokolade
Pola naranče
Vrećica crnog čaja
10 gr šećera
Za veganski sladoled
Pola banane
100 gr šumskog voća
Pola dl sojina mlijeka
20 gr poprženih lješnjaka

Priprema:

Oguljenu krušku skuhati u crnom čaju s dodatkom šećera, naranče i vode. Čaj procijediti i nakon toga ga reducirati, te dodati vegansku čokoladu.

...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 06:37