StoryEditorOCM
Hrananećete se razočarati

Bez ova tri sastojka nemojte niti paliti vatru! Otkrivamo najbolje savjete za prvomajsko gradelavanje: evo kako dobiti karameliziranu koricu i što s žilavim komadima mesa

Piše PSD
1. svibnja 2019. - 13:21

Prvomajsko roštiljanje više nije stvar izbora, ono je svojevrsni ritual u našoj kulturi. Gotovo je neoprostivo ne ispeći komad mesa ako nas vrijeme u tome posluži ili barem pojesti tanjur dobrog graha. Iako, mnogi misle da je roštiljanje najjednostavnija stvar na svijetu dobar roštilj nije lako pripremiti.

Najveće pogreške tijekom pripreme mesa: od ovih deset, neke će napraviti samo amateri, no neke se zbog brzine događaju svima

Chef Duje Pisca otkrio nam je sve što treba znati o odabiru i pripremi najboljih pozicija mesa

Ne brinite! Donosimo vam nekoliko savjeta koji bi vam mogli pomoći da i vaš bude jedan od onih sjajnih koji će se prepričavati šaptom, piše Dobra hrana.

Koliko mesa je dovoljno i koje odabrati?

Pripremiti dosatatnu količinu uvijek je muka domaćina pa se ne...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 06:58