StoryEditorOCM
HranaSVE MIRIŠE NA NJIH

Ovaj ćete obrok spremiti za čas i guštati u svakom zalogaju: sezona je obožavanog ploda, zasitan je i dobar za probavu i imunitet; Evo kako ga savršeno ispeći ili ukomponirati s pancetom

Piše J. V.
10. listopada 2019. - 15:39

Sezona jeseni i dugih rukava od samog početka miriše na kestene.

"Maruni", kako ih naziva domaći svit, preplavili su već ulice grada - ako ste ljubitelj, točno znate gdje se nalaze kolica s njima i koji su najmekši. No toliko su zdravi da ih ne morate prepustiti samo večerima kada odlučite izaći u šetnju, možete ih za čas spraviti kod kuće.

Nisu pretjerano jeftini, no "izaći" će vas manje nego škartoc u gradu. U ponudi domaćih supermarketa prodaju se za 39 kuna po kilogramu, no vrlo su zasitni pa će to biti sasvim dovoljna porcija za višečlanu obitelj.

Pečeni kesteni mogu poslužiti i kao dodatak večeri, budući da su zdraviji od svih grickalica na tržištu.

A post shared by Надежда (@nadya.sama) on

16. travanj 2024 13:19