StoryEditorOCM
Hranadvije dobre ideje

'Ajme, moje nikad ne ispadnu tako': domaća blogerica dala zanimljivu interpretaciju omiljenog deserta, pratitelji su oduševljeni, a nas je podsjetila na još jednu slatku mogućnost

Piše T.S.M.
17. studenog 2019. - 15:54
shutterstock_622737785

Ponekad je dobro stvari sagledati iz drugog kuta, a dokaz za to je ideja koju je sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelila Tamara Ivančić, autorica popularnog domaćeg gastrobloga Ave Dulcis.

Tamara je, kao što su sigurno i mnogi drugi ovog vikenda, ispekla palačinke, ali nije joj bilo dovoljno zanimljivo samo ih zarolati. Punila ih je sirom, a zatim poslagala u kalup za torte, prelila vrhnjem i zapekla. Jednostavno, a efektno.

A post shared by Ave Dulcis by Tamara (@ave_dulcis_tamara) on

20. travanj 2024 09:18