StoryEditorOCM
HranaPočastite se za Novu

Škot Kenneth se zbog ljubavi skrasio u Dalmatinskoj zagori, ali nije odustao od tradicionalnih recepata iz domovine: podijelio je s nama one za suhe slastice, jedan je sastojak 'glavni'

29. prosinca 2019. - 20:50
armstrong_kolaci17-231219

Gosti okupljeni u restoranu “Andrea Nirs” za vrijeme manifestacije Gastroadvent mogli su uživati u raznim delicijama nastalima u kuhinji šefice Slavice Gotovac i njezine ekipe.

Bilo je tu nadjevenih šeširića (punjeni šampinjoni s avokadom i kozjim sirom), rustikalnih rolica od tikvica s kozjim sirom (trakice tikvica punjene kozjim sirom), balancana i tikvica u duetu (balancana i tikvica u salati začinjene aromatičnim biljem), morske čarolije u mediteranskoj marinadi (srdela, crveni luk, lovor, ružmarin, maslinovo ulje, češnjak), blagdanske pjenice od bakalara (bakalar, krumpir, maslinovo ulje, češnjak), žemljica s krumpirom i ružmarinom (kruščić s krumpirom i ružmarinom), a na stolu se našla i focaccia, tanka pogača s ružmarinom, maslinovim uljem i soli.

Glavna tema...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 02:40