StoryEditorOCM
Promo arhivCRNOGORAC U KREVETU

Najgledanija hit komedija u Hrvatskoj s rekordnom gledanošću

Piše PROMO
5. travnja 2019. - 16:31

Nakon ČAK 12 rasprodanih predstava i preko 6000 posjetitelja jedna od najgledanijih komedija u ponovno dolazi u Split i to 13.04. u Domu mladih MKC Split u 20:00.

Ono što možete očekivati je sat i pol vrhunske zabave uz najgledaniju crnogorsku komediju svih vremena "Crnogorac u krevetu".
Njezin autor, i jedan od dvaju likova na pozornici, je Peđa Šuškavčević, u susjednoj Crnog Gori, ali i puno šire, sinonim i simbol komedije. Predstava se izvodi više od 10 godina, a prošle godine prešla je i respektabilnu brojku od 100 tisuća gledatelja. Toj brojci treba dodati i gotovo 6000 posjetitelja u 12 rasprodanih predstava u Splitu, 1200 posjetitelja u dvije raspordane predstave u Slavonskom Brodu, 1000 posjetitelja u Šibeniku te 1500 posjetitelja u pet rasprodanih predstava u Dubrovniku što je pokazatelj da ova komedija igra i po nekoliko puta u svakom gradu gdje gostuje.

Riječ je komediji koja se bavi crnogorskim načinom života i običajima koja opisuje život jednog prosječnog crnogorskog bračnog para. Crnogorac je osvojio publiku u svim gradovima Republike Hrvatske gdje je odigrao predstavu. Na pitanje glumcu da li je iznenađen što je toliko prihvaćen u Hrvatskoj, odgovara:
 „Mislio sam da je samo splitska publika nezasitna. Odigrao sam u Splitu već mnogo predstava 'Crnogorac u krevetu' i svaki put punimo dvorane, sve se predstave rasprodaju. Kada smo krenuli sa turnejama, nisam ni slutio da će biti u svim gradovima tako veliki odaziv publike. Predstave ponavljamo već i u drugim gradovima. Veliko mi je zadovoljstvo igrati u Hrvatskoj, jer je Hrvatska publika posebna, naročito u Varaždinu, Vinkovcima, Velikoj Gorici gdje nas je publika čekala nakon odigrane predstave da nam čestitaju jer, kako sami kažu, ne sjećaju se kada su posljednji put pogledali tako dobru komediju. Publika kaže da organizatori predstava svašta nazivaju 'urnebesnom komedijom', a u predstavi se nasmiju svega dva puta. Ovo je zaista urnebesna komedija, gdje se publika ne prestaje smijati…“


ULAZNICE JE NAJLAKŠE KUPITI PREKO CROATIA TICKETS SUSTAVA KLIKOM NA OVAJ WIDGET:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 15:27