StoryEditorOCM
Promo arhivOD AUTORA AUDICIJE

Komedija "Ero sa ovoga svijeta" stiže u Dubrovnik i Split

Piše PROMO
20. ožujka 2019. - 15:01

Ovog vikenda stiže nam urnebesna komedija "Ero s ovoga svijeta" prepoznatljivog rukopisa legende sarajevske "Audicije" Željka Ninčića.

Početak je to turneje kojom će se ovaj poznati autor predstaviti najprije 22. ožujka (petak) u kinu Sloboda u Dubrovniku, a već sutradan 23. ožujka (subota) u dvorani Lora u Splitu.

Željo Ninčić, koautor prve i jedini autor kasnijih legendarnih 'Audicija', u svojoj najnovijoj komediji 'Ero sa ovoga svijeta' utjelovljuje Marinka Ćutuka (Ero s ovoga svijeta) i  Veselog (Primi me), dva legendarna lika iz Audicije.

Nema osobe u regiji koja se 80-ih godina nije smijala recitirajući dosjetke Marinka Ćutuka iz legendarne 'Audicije' o monologu ili recitaciji tužne priče o 'Keruši i njenih sedam malih kučića' ili one svima znane 'Ja čet'ri sata čamim čekajući k'o budala…' a sudeći po odazivu splitske publike njegova popularnost traje i danas - jer ulaznice za prvu predstavu su planule u svega 4 dana.

Da veliki broj obožavatelja sarajevske škole glume ne bi ostao razočaran dodana je nova izvedba 23. ožujka u 21 sat.

Koje su najnovije kletve, što ga danas čini 'neuroznim' i 'čami li još uvijek čekajući' saznat ćemo od Marinka, dok će nas Veseli provesti kroz svoje komične pustolovine u BiH i dijaspori nakon što nije primljen na audiciji.

Komediju "Ero s ovoga svijeta" pogledajte:

u Dubrovniku  - petak,  22.3. s početkom u 19:30 h, kino Sloboda

u Splitu  - subota, 23.3. s početkom u 19:30 h i 21 h,  dvorana Lora.

 

Prodaja ulaznica:

Dubrovnik - na blagajni kina Slobode u Luži od ponedjeljka 18.3. i online u sustavu croatia-tickets.com

Split - na blagajni dvorane Lora od ponedjeljka 18.3. u radnom vremenu od 15-19 h i online u sustavu croatia-tickets.com

Informacije i rezervacije na 091 972 0540 & FB Amadeus events.

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 18:02