StoryEditorOCM

Odmjerite snage s najbržim trkačima prirode!

Piše PROMO
2. svibnja 2019. - 16:05

National Geographic WILD i City Center one su pripremili nevjerojatno iskustvo za sve ljubitelje životinja i za sve one koji su uvijek spremni naučiti i iskusiti nešto novo.

Svijet prirode prepun je životinja čija je brzina kretanja izvor inspiracije, a ujedno i nedostižni cilj za ljude. Brojke mogu govoriti za sebe, ali kako bi zapravo bilo da imamo priliku odmjeriti snage s najbržim trkačima prirode i uvjeriti se kako postoji mogućnost da im ipak možemo konkurirati?

Ovog vikenda, 4. i 5. svibnja, u City Centeru one vas očekuje jedinstvena digitalna staza, na kojoj će se svi posjetitelji ZOOtrke moći utrkivati u realnom vremenu s virtualnim gepardom, klokanom, grizlijem, vukom, krokodilom, lisicom…

Vidimo se ove subote i nedjelje u City Center one Split, a utrka će se zatim preseliti u Zagreb i to 11. i 12. svibnja u City Center one East i 18. i 19. svibnja u City Center one West.

Dođite i otkrijte tko je najbrži trkač prirode i možete li ga pobijediti, a sve detalje pronađite na ZOOtrka u City Centeru one.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 01:26